Om bloggen

Vem har bestämt att jag ska jobba 8 timmar per dag, ha 5 veckors semester, pensionsspara i fonder och arbeta tills jag är 65?

Den här bloggen handlar om att vilja förändra sitt perspektiv på pengar, ekonomi och arbete. Att ifrågasätta befintliga ”sanningar” som vi får med oss genom skola, arbetsliv, media och samhälle. Att försöka hitta nya och bättre vägar för att förbli en unik individ som själv bestämmer över sitt liv, och inte den ”perfekta” medborgaren som har sitt liv utstakat av sin omgivningen från vaggan till graven.

Jag kommer att så ofta som möjligt försöka utmana din hjärna att snurra i en helt ny riktning, men kommer även att blanda detta med lite mer allmänna betraktelser på ekonomiska företeelser som händer runt omkring och som påverkar våra liv. Givetvis alltid med ett försök till en liten tvist.

Om du håller med mig eller inte spelar egentligen ingen roll. Det viktiga att du funderat över något med ett öppet sinne, och sedan tar ställning. Kanske om något du annars kanske inte skulle ha funderat över.

Kom ihåg att den som letar efter sanningen alltid är på resande fot :)

mvh

UtanförBoxen

 

PS/  Vill du kontakta mig så kan du göra det genom kontaktformuläret nedan  /DS

Print Friendly

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes