Vad får dig att må bra?

En av livets största frågor måste ju vara vad det är som får dig att må bra. För vissa kan den frågan vara jättesvår att svara på och för andra har den ett självklart svar. Men det fina är att svaret inte behöver vara detsamma hela tiden. Utan något som du mår bra av idag kanske byts ut till något annat om några dagar eller år.

Det behöver heller inte vara något stort. För att må bra behöver du inte ut och resa eller köpa massa dyra saker. Det kanske är det lilla som får dig att må bra. Kanske känner du glädje i att köpa hem ett stort köksbord så hela familjen kan äta middagar tillsammans? Eller att lyxa till det i vardagen genom att koka riset i en smidig riskokare?

Kan också vara tvärtom

Många mår bra av att förenkla vardagen på olika sätt. Men det finns även många som känner tvärtom. Att de tycker om att koka vattnet i en kastrull istället för i en tidseffektiv vattenkokare för att de då får mer tid till att ta in stunden och vara i nuet när de tittar på hur vattnet kokar upp. 

Vad som får dig att må bra är upp till dig själv att hitta. Det är ingen som kan bestämma det åt dig – utan det är ditt egna val. Och om du undrar över om något du redan gör får dig att må bra så gör det troligtvis inte det. 

Leave a Comment

Your email address will not be published.